Blond Amsterdam

Live-Room heeft ook het Blond Amsterdam servies in de winkel. Blond Amsterdam is een merk dat zelf illustraties toevoegt op allerlei servies onderdelen van aardewerk. Deze twee dames delen deze hobby al vanaf 2001. Inmiddels is er een prachtige winkel in Amsterdam met café er bij in en verkopen ze online.

NIEUW

Blond Amsterdam heeft weer veel leuke NIEUWE items!
Shop ze hier…

Even Bijkletsen

Blond Amsterdam heeft zelf binnen het servies ook verschillende lijnen ontworpen. De meest bekende lijn is de Even Bijkletsen lijn, deze lijn heeft veel kleuren in zijn uitstraling. Kies voor de illustraties of stippen of strepen op jouw ontbijt bordje.

Blond X Noir

De meest nieuwe lijn is de Blond X Noir lijn. Deze lijn bevat voornamelijk zwart en wit en heeft is ontworpen met een fleugje Frankrijk. Het is echt een tegen hanger van de andere lijnen. De Blond X Noir lijn heeft ook mokken zonder oortje, een notitie boek en een algemene birthday kalender (niet jaar gebonden). Neem hieronder een kijkje in de items die wij op voorraad hebben.

XL Mokken

Blond Amsterdam heeft ook toepasselijke XL mokken. Deze mokken hebben allemaal een verschillend doel.

Papa en mama, opa en oma, New home, geslaagd, fashionista, bruid en bruidegom en de jarige mokken.

Een super leuk cadeau voor elke fan.

Delfts Blond

Het Delfts Blond servies is gemaakt met een knipoog naar het Hollandse Delfts Blauw. Een rustige lijn die voornamelijk bestaat uit Blauw en Wit. Echt een tikje Nederland verwerkt in een rustige servies lijn.

Overige lijnen

Ook is er een City lijn ontworpen. Hierop staan de meest herkenbare gebouwen van een stad. Denk bijvoorbeeld aan: Parijs, Brussel maar natuurlijk ook Amsterdam.

Verder is er nog een Paradise lijn (voornamelijk met dieren en natuur, is er een snack lijn (denk aan ijsjes, patat en hamburgers). Maar ook de Blond Delicous lijn is erg leuk. Dit is een rustige vaste lijn met lichte kleur randen.

Er is ook een Fruit en Veggie lijn voor met groente en fruit er op, en een “From Asia with Love” lijn voor Sushi.

De Small talk lijn wordt ook wel de blabla lijn genoemd. En past heel leuk bij het Even Bijkletsen.
De Romance lijn is een romantische lijn die voornamelijk met rood en wit gekleurd is.
Pink days wordt ook bij Hema verkocht en richt zich wat meer op de jonge blond fans onder ons.

Vanuit de Efteling is er ook een lijn ontworpen. Deze heeft allerlei sprookjes op het servies afgebeeld en is alleen bij de Efteling zelf en Albert Heijn verkrijgbaar.

Zie hier onder onze producten van de andere lijnen.

© 2018- Live-Room | Live-Room is een onderdeel van LivelyLives | Website: Branding New
× Hoe kan ik je helpen?