Live-Room

Your shopping experience

Live-Room is dé online webshop met showroom voor jou; de modebewuste jonge vrouw. In de webshop online vind je betaalbare kleding, accessoires of verzorgingsproducten die bij jou passen. In de Live-Room, de levende kamer, vind je onze showroom. Onze Live showroom dagen vind je op deze website onder ‘showroom’. Live-Room is er voor jongeren, jonge vrouwen, vriendinnen, nichtjes, zussen, studentes, moeders, collega’s, buurvrouwen, tantes en andere shop fanaten; iedereen is van harte welkom.

Live staat voor ‘levend’ en voor onze verkoop showroomdagen, waarop je het shoppen ook echt beleeft. Onze collectie komt op deze dagen tot leven en ons team zorgt voor een leuk uitstapje voor jou. Je kunt dus online en offline shoppen. Je hoeft je niet aan te melden voor de showroomdagen. Net als in de winkel; je komt als het jou uitkomt. Wil je een afspraak maken met jouw eigen shopadviseur; dat kan natuurlijk ook. Met top merken als Heav’n, Giuliano, Ma Provence en LivelyLives vind je altijd iets wat bij jou past. Daarbij is het betaalbaar voor iedereen.

Natuurlijk kun je je ook abonneren op Live-Room, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwe collecties en leuke aanbiedingen. Dit kun je doen door je in te schrijven als abonnee. Koop je als abonnee in een keer voor meer dan 100 euro online of in de showroom, dan krijg je van ons een leuk cadeautje. Met jouw aankopen steun je bovendien goede doelen waarbij vrouwen betrokken zijn. Via de LivelyLives Foundation doneren wij periodiek een marge van de omzet.

Live-Room is letterlijk en figuurlijk een dochteronderneming LivelyLives; hét platform voor gastvrij vraag en aanbod voor vrouwen tussen de 30 en 55, van Jeanet Heinen. De naam Live-Room komt voort uit de naam van LivelyLives, wat staat voor levendige levens van vrouwen. Bovendien staat ‘Live’ voor ‘Levend’ en ‘Room’ voor ‘kamer’. En Room staat voor intimi voor de naam van het gezicht van Live-Room, namelijk Romey Heinen.

Live-Room is empowered by LivelyLives@

 

Workshops

Live-Room organiseert ook workshops, naast de webshop en de showroomdagen.

Tijdens deze workshop geeft Romey tips en adviezen over een combinaties die je kunt maken in je garderobe, de nieuwste trends, kleuren en pasvormen.

De workshop is er vanaf 3 tot 8 deelnemers. Wil je alleen komen of met zijn tweeën, boek dan een persoonlijke boost voor een een-op-een advies.

En er zijn workshops voor speciale doelgroepen als mantelzorgende vrouwen en die met een chronische aandoening.

Kleinere groepjes biedt de mogelijkheid tot persoonlijke aandacht. Natuurlijk worden deze tips en adviezen gedeeld onder het genot van een hapje en drankje.

De workshops worden op verschillende locaties georganiseerd. Je kunt je aanmelden via info@livelylives.com

Romey
Romey Heinen

Fashion Blogger

‘Ik ben Romey; een superblije enthousiaste enthousiaste jonge vrouw van 19 jaar en ik hou van het leven. Ik  heb twee zussen en een broertje en ik ben geboren en getogen in het nuchtere Noord-Holland, in een gastvrije omgeving met een hotel en trainingsruimte aan huis op De Flevohoeve. In 2018 rond ik de opleiding Ondernemerschap Detailhandel af op MBO-4-niveau. Tijdens mijn stageperiode bij LivelyLives heb ik de aanzet gemaakt voor Live-Room. Ik ben dol op winkelen, kleding en accessoires; tassen in het bijzonder. Daarnaast is mijn hobby fotografie. Ik beheer ook de LivelyLiveshop en ik wil jou heel graag aan jouw shop experience helpen bij Live-Room. Ik nodig je van harte uit online of persoonlijk bij mij langs te komen.’

×
Cart