Live-Room

Your shopping experience

Live-Room is dé conceptstore voor jou; de modebewuste vrouw. In de winkel en op de webshop vind je betaalbare kleding, (woon)accessoires en verzorgingsproducten die bij jou passen. Onze Live winkel vind je op de Dijkstraat 39, 8801 LS in Franeker (Friesland).  Live-Room is er dames tussen de 12 en 55 jaar, iedereen is van harte welkom.

Live staat voor ‘levend’ en is komt terug in de winkel, waar je het shoppen ook echt beleeft. Onze collectie komt op deze dagen tot leven en ons team zorgt voor een leuk uitstapje voor jou. Je kunt dus online en offline shoppen. Wil je een afspraak maken met jouw eigen shopadviseur; dat kan natuurlijk ook. Met top merken als Given, GiGi, Reblz, Heav’n, Giuliano, Ma Provence en LivelyLives vind je altijd iets wat bij jou past. Daarbij is het betaalbaar voor iedereen.

Natuurlijk kun je je ook abonneren op Live-Room, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwe collecties en leuke aanbiedingen. Dit kun je doen door je in te schrijven als abonnee. Koop je als abonnee in een keer voor meer dan 100 euro online of in de winkel, dan krijg je van ons een leuk cadeautje. Met jouw aankopen steun je bovendien goede doelen waarbij vrouwen betrokken zijn.

Live-Room is letterlijk en figuurlijk een dochteronderneming LivelyLives; hét platform voor gastvrij vraag en aanbod voor vrouwen tussen de 30 en 55, van Jeanet Heinen. De naam Live-Room komt voort uit de naam van LivelyLives, wat staat voor levendige levens van vrouwen. Bovendien staat ‘Live’ voor ‘Levend’ en ‘Room’ voor ‘kamer’. En Room staat voor intimi voor de naam van het gezicht van Live-Room, namelijk Romey Heinen.

Live-Room is empowered by LivelyLives.

Openingstijden van de winkel:

Maandag – Gesloten

Dinsdag 10:00 – 17:30

Woensdag 10:00 – 17:30

Donderdag 10:00 – 17:30

Vrijdag 10:00 – 21:00

Zaterdag 10:00 – 17:00

*Let op: openingstijden onder voorbehoud.

Workshops

Live-Room organiseert ook workshops, naast de webshop en de winkel.

Tijdens deze workshop geeft Romey tips en adviezen over een combinaties die je kunt maken in je garderobe, de nieuwste trends, kleuren en pasvormen.

De workshop is er vanaf 3 tot 8 deelnemers. Wil je alleen komen of met zijn tweeën, boek dan een persoonlijke boost voor een een-op-een advies.

En er zijn workshops voor speciale doelgroepen als mantelzorgende vrouwen en die met een chronische aandoening.

Kleinere groepjes biedt de mogelijkheid tot persoonlijke aandacht. Natuurlijk worden deze tips en adviezen gedeeld onder het genot van een hapje en drankje.

De workshops worden georganiseerd in de winkel. Je kunt je aanmelden via info@live-room.nl

Romey
Romey Heinen

Eigenaar

‘Ik ben Romey; een superblije enthousiaste  jonge vrouw van 20 jaar en ik hou van het leven. Ik  heb twee zussen en een broertje en ik ben geboren en getogen in het nuchtere Noord-Holland, in een gastvrije omgeving met een hotel en trainingsruimte aan huis op De Flevohoeve. In 2018 ronde ik de opleiding Ondernemerschap Detailhandel af op MBO-4-niveau. Ik droomde als kind al jaren van een eigen winkel. Naast de webshop heb ik eindelijk mijn droom kunnen realiseren, sinds 30 maart zijn wij als winkel gevestigd op de Dijkstraat in Franeker. Zelf ben ik dol op winkelen, kleding en accessoires; fashion in het bijzonder. Daarnaast help ik graag andere met het vinden van de juiste outfit. Ik weet veel over kleur, stijl, modetrends en pasvormen. Lijkt het je leuk om langs te komen? Ik nodig je van harte uit in de winkel.’

×
Cart

Winkelmand

×

Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

× Stel je vraag!