Extra aandacht voor jou, mooie vrouw, bij Live-Room

Ben jij een vrouw met een chronische aandoening? Betekent dit voor jou dat je goede en minder goede dagen hebt? Je minder makkelijk kunt sporten, fietsen, wandelen, werken en winkelen? Een bezoek aan een fysiotherapeut, arts of apotheek vaker nodig is?

Wil je hierover wel eens iets vertellen of juist eens niet? Gezellig een kopje koffie of thee drinken in de winkel? Heb je bij het winkelen behoefte aan speciale aandacht, extra hulp of eigen wensen? Of gewoon iets meer tijd nodig bij het passen?

Bij Live-Room staan wij voor je klaar. Ons team maakt graag extra tijd voor je vrij. Om je te helpen in de winkel, een kop koffie of thee te maken en voor een persoonlijk praatje. Wij plaatsen mensen niet in hokjes; voor ons is iedere klant belangrijk. Wat doen wij nog meer speciaal voor jou?

Bij Live-Room geniet je van:

-een brede doorgang en paskamer met handgreep;
-verrijdbare meubels voor een bredere doorgang Bekijk Live-Room
-breng- en haalservice bij webshop bestellingen;
-zoekvraag bij inkopen voor sjaals, jassen, kleding, schoenen, accessoires;
-zoveel mogelijk comfortabele kleding en natuurlijke stoffen;
cadeauartikelen zodat alles in één winkel kan;
-verruimde openstellingstijden voor een persoonlijke afspraak, eventueel ook op locatie thuis;
Fairtrade koffie en thee en verzorgingslijn, etherische olie en spray;
workshops in de winkel of op locatie, bijvoorbeeld over voetreflectie, etherische oliën, kleuradvies en nieuwe trends;
-modeshows bij zorglocaties in samenwerking met andere ondernemers;
-betaalbare kleding Live-Room shop

Wat vrouwen met een chronische aandoening over Live-Room zeggen:

Zo fijn dat ik even koffie kon drinken bij Live-Room. Romey kwam jurkjes en broeken bij de koffietafel brengen. Zo kon ik verschillende combinaties maken en op tafel leggen, waarna ik gericht kon passen. Super fijn ook dat ik een jasje thuis naast mijn rok kon leggen. Romey komt het jasje ruilen als de maat niet goed is’: aldus Elza

Nadat ik een tijdje heb geworsteld met mijn ziekte en dus gezondheid paste ik niets meer uit mijn kast. Bij Live-Room raakte ik met Romey in gesprek over een nieuwe garderobe die past bij hoe ik nu ben. We spraken een budget af en ik heb twee compleet nieuwe setjes kleding uitgezocht. Compleet  met panty, schoenen, riem, tas en ketting. Met de tips van Romey kan ik nu in totaal vier verschillende outfits maken met twee nieuwe setjes. Ik kon het niet meenemen, dus Romey heeft het langs gebracht. Erg blij mee.’: zegt Froukje

Wat betekent het als je chronisch ziek bent?

Chronisch ziek betekent pijn en klachten, je hebt een aandoening die niet meer weg gaat. Zo kun je te maken hebben met diabetes, reuma, (borst)kanker, MS, ME, astma, hart- en vaatziekten, Parkinson, crohn, dementie, psychische klachten of een andere aandoening. Laat ons weten wat jij graag wilt en wij passen ons zoveel mogelijk aan.

Contact

WhatsApp of telefoon: 06 – 29 83 27 11

E-mail: info@live-room.nl

Dijkstraat 39, 8801 LS Franeker

© 2023 - Live-Room | KvK: 73633313 | BTW: NL 859609029 B01 | Bank: NL 09 INGB 0008 1989 77 | Website: Branding New
× Vragen?