We mogen weer!

Een rare tijd voor ons allemaal. Tja, dat kun je wel zeggen…

Een aantal maanden geleden toen ik terug kwam van mijn vakantie werd bekend dat er een virus heerst in een aantal landen op de wereld. Waarvan ik dacht “oh, maar dat is nog niet in Nederland, dus geen paniek”.

Maar dat had ik beter niet kunnen denken, want ook in Nederland raakte mensen besmet.

En vervolgens veranderde er veel in Nederland. Restaurants moesten de deuren sluiten, kinderen konden niet meer naar school, je moest anderhalve meter afstand houden noem maar op…

Ook ik kreeg het advies om de winkel tijden van Live-Room aan te passen. Veel van onze evenementen werden afgelast, ik mocht geen workshops meer geven, geen klanten contact meer maken, ik kon niet eens ons 1 jarig bestaan vieren.

Vreselijk. En toen viel het stil…

Op de webshop, in de winkel, in de stad geen klant meer te bekennen.
Ik kon wel huilen. Daar gaat je droom…

En gek genoeg blijf je toch gewoon werken. Want als ondernemer zit je nooit stil. Je gaat creatieve campagnes opstellen, klanten informeren over je nieuwe producten. Eigenlijk doe je er alles aan om je klanten te behouden.

Na een aantal weken werden de besmettingen weer wat minder, en werd het weer wat rustiger in Nederland…

En kwam ik er achter dat er toch mensen zijn die aan je denken in dit soort tijden. En toch op afstand even langs komen in de winkel en vragen hoe het met je gaat.

Hart verwarmend

Dankjewel daarvoor.

Het gaf mij de moed om hoop te houden.

En nu, begin juni zien we resultaat van maanden lang aangepast leven. Meer bedrijven kunnen de deuren weer openen, mensen kunnen weer terrasjes bezoeken en naar buiten. Heerlijk!

En ook wij mogen weer!

Lieve allemaal, denk om elkaar en blijf elkaar steunen.
En dus ook de lokale bedrijven.

Wij staan voor je klaar!

Liefs, Romey

4 antwoorden
 1. Romey Heinen zegt:

  Lieve Riet,
  Wat een prachtig compliment. Fijn dat je een zus blij kon maken met een te groot artikel.
  En fijn dat hij bevalt bij haar.
  Ik hoop je snel weer te zien in de winkel.

  Liefs, Romey en team Live-Room

 2. Riet zegt:

  Hallo Romey,
  Het was een nare, angstige tijd, gelukkig wordt alles nu toch weer beter en krijgen we meer vertrouwen in elkaar. Ondanks de problemen die ook jij ervaarde ben je steeds positief gebleven op de sociale media, dat is sterk en ook mooi.
  Ik had een jurkje bij je besteld, daar krijg ik veel complimenten over. De streepjes trui was jammer genoeg te groot, maar daar kon ik mijn zus blij mee maken, zij draagt hem vaak.
  Veel succes verder Romey,
  Lieve groet, Riet Willig

Reacties zijn gesloten.