Gastblogster en klant van Live-Room, Ellen Dijkstra, schreef de volgende blog. Met dank aan haar.

Wat een aanbod is er beschikbaar wanneer ik online een damesjurk met kraag zoek. In alle kleuren en dessins komt met één druk op de knop een ongekende variatie voorbij. En het meeste is binnen een paar dagen in huis. Snel passen, voor de spiegel draaien en keren. Hakje eronder, laarzen eronder, boot eronder. Ik kijk en voel geen vonkje. Ook geen aanmoediging omdat ik alleen woon. Er zit een knoopje slecht aangezet en het lijkt even of ik er een bevestigende knipoog in zie. Maar helaas…. geen vonkje van verlangen om deze aan mijn kledingkast toe te voegen. Ik trek het weer uit, vouw het op, terug in de zak. Zoek de retourprocedure, meld mijn retourzending, print het label, plak het op de verpakking, zoek een afgiftepunt in de buurt op en breng het er heen. Na 4 weken krijg ik mijn geld terug. Pfffff….

Die donderdagavond zit ik achter mijn laptop naar een online shoppingavond van Live-Room te kijken. Enthousiast laat Romey haar collectie zien. Een gave blousejurk komt voorbij. En ik reageer met ‘verkocht’. Romey van Live-Room komt die zaterdag langs, ze heeft 2 jurken mee in verschillende maten. Ik twijfelde zegt ze welke maat hiervan goed voor je zou zijn. Ik geef haar een kop thee en pas de jurken. Bij de eerste blik in de spiegel voel ik het vonkje, terwijl ik haar hoor zeggen: “ja hoor….een echte El!” De kwaliteit is fantastisch en alles kan er onder of op. Ik krijg nog een tip om het te combineren. De andere jurk gaat retour. Terug in het tasje en Romey neemt het zo mee terug naar haar winkel. Ik betaal later die dag voor de artikelen die ik wel heb gehouden.

De eerste keer dat ik de jurk draag geeft mijn moeder me een compliment. Ja Ja, dit is dus van Live-Room: online shoppen met benefits!! 

Live-Room online shop benefits:

  • Nieuwste collectie
  • Kwaliteit
  • Goede prijs
  • Gratis bezorgd indien gewenst
  • Gratis retour
  • Eerlijk persoonlijk stijladvies
  • Tijd en rust voor jouw pasmoment 

 

 

Online shoppen with benefits
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie