Blond Amsterdam levering bij Live-Room

Wanneer de nieuwe items van Blond Amsterdam worden geleverd

Eigenlijk kijken wij er al maanden naar uit dat Blond Amsterdam geleverd wordt. Meestal krijgen wij als Blond Amsterdam verkooppunt ruim van te voren al een sneak preview te zien van de items die uit gaan komen. In deze mail staan de artikelen met een afbeelding, prijs, artikelnummer en leverperiode. Eigenlijk gaat bij mij dan mijn Blond Amsterdam fan hart al tekeer. Niks is leuker dan een kijkje te mogen nemen in de nieuwe items.

De items die wij dan kunnen bestellen staan vaak al in onze bestelportal. In deze portal kunnen wij artikelen bestellen of pre-orderen.  Ik pre-order vaak meteen een aantal artikelen zodat we deze niet mislopen. Want op = op.

De artikelen mogen pas bekend worden gemaakt als Blond Amsterdam zelf de producten deelt. Dat is soms wel lastig en jammer. Vanaf dat moment kunnen klanten bij ons pre-orderen. Ik maak dan een lijst waarin je naam een kleur krijgt en de artikelen die je wilt pre-orderen ook.

Op het moment dat de producten kunnen worden uitgeleverd, wordt ik gebeld wanneer de items geleverd kunnen worden bij ons in de winkel. Vaak kan dit al binnen 1 werkdag. Zodra ik weet dat de items komen, sta ik bij elke postbode te springen. Gewoon een beetje te nieuwsgierig.

En als hij er dan is, laden wij de items van de palet af en neemt de postbode deze weer mee. Alles wordt afgetekend en we kunnen uitpakken. Vaak is het wel even een klus om dit allemaal uit te pakken en neer te zetten. Maar dit doen we met plezier.

Als alles staat en de pakbonnen kloppen met de aantallen en facturen kunnen wij onze bestellingen inpakken. Onze pre-order lijst wordt afgewerkt en de bestellingen worden goed verpakt tegen beschadigingen. Ook pakken wij alle artikelen leuk in met cadeaupapier. Boven een bestelbedrag van €75 ontvangt de klant een cadeautje en gratis verzending.

Elke doos die we verzenden is een feestje om open te mogen maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie